lauantai 28. helmikuuta 2009

Valehtelu ja kostonhimo vallankäytön välineet

Pääministeri Matti Vanhanen on julkisesti antanut ymmärtää, että hän haluaa olla pääministerinä noin vuoteen 2060. Onneksi se ei ole nykylääketieteen keinoin mahdollista. On kuitenkin odotettavissa, että Vanhanen antaa pääministerin asetuksen, joka velvoittaa lääketieteen keksimään ratkaisun tuohonkin.

Kalevalanpäivänä 2009 Vanhanen julisti televisiossa, että lasku suomalaisten nykytilasta pitäisi lähettä Wall Streetille. Itse Vanhanenhan on erehtymätön marttyyri. Laskutusosoite löytyy kyllä lähempääkin, mutta Vanhanen katselee kaukolinssien läpi näkemättä todellisuutta.

Suomeen muodostettiin 90-luvun alussa 70.000:n yrittäjän auschwitz, kansakunnan paarialuokka. Käytännössä se toteutettiin Esko Ahon ja Iiro Viinasen käsikirjoituksen mukaan. Aho lupasi korvata pankkiireille jokaisen hävitetyn markan viimeiseen penniin asti, verovaroilla. Näin tapahtui ja maksetut velkakirjat jätettiin mitätöimättä. Valkoinen orjakauppa oli suomalaista todellisuutta.

Kaadettujen yrittäjien lisäksi tehtiin kertalaakista vähintään kaksinkertainen määrä työttömiä. Mustalle listalle hakattiin kuin käskyjä kiveen myös takaajat ja yrittäjien perheenjäsenet nyt jo kolmanteen polveen. Vaikka heidän velkansa maksettiin verovaroilla, paarialuokalta ulosmitattiin kaikki, koko omaisuus. Roskapankki piste com - siellä ne pankkirosvot on. Myöhemmin nämä häpäistyt, nöyryytetyt ja lamaannutetut pakkotyöttömät myytiin liituraitahemmoille valtuuksin rosvota ex-velallisilta koko alkuperäinen velkasumma viimeiseen penniin ja senttiin.

Ex-oikeus(!)ministeri Johannes koskinen valehteli eduskunnalle maaliskuussa 2000, että "mitään yleistä armahdustahan meillä ei ole varaa (paarialuokalle) antaa". Koskinen jatkoi: "Rahoittajille on turvattava riittävä ennustettavuus heidän saamistensa turvaamiseksi." Riittävän ennustettavuuden mitaksi määriteltiin 15 vuotta, joka sittemmin venyi elinkautiseksi. Markkinoille ilmestyi lauma "kuottotietorekistereitä", jotka ilmoittivat pitävänsä piestyt ihmiset 2-3 vuotta listoillaan. Sen jälkeen löytyy jälleen lauma rosvoja yritystoiminnaksi naamioituina. Koskisella ei ollut varaa määritellä kaadetun paarian karenssiajaksi esimerkiksi saksalaista kolmen vuoden mallia, jonka jälkeen jokainen olisi vielä ollut ammattitaitoinen ja tarmokas palaamaan veronmaksajaksi! Koskisella oli sen sijaan varaa kauhoa verovaroja ja kymmenien miljardien valtionvelkarahoja ilmaan, tuulen vietäväksi niin kuin liikenneministeri Olli-Pekka Heinosellakin ostaessaan saksalaista ilmaa. Hän sai poliittisen turvapaikan Yleisradiosta. Koskinen nostettiin takarivin puhemieheksi. "Riittävää ennustettavuutta" ei tarvittu, joten Koskinen valehteli toistamiseen. Yksikään sijoittajahemmo, jollaisille piestyjen suomalaisten maksetut velat myytiin viidellä prosentilla karhuttavaksi satojen prosenttien suuruisina, ei ollut rahoittanut ainuttakaan kaadettua yrittäjää pennilläkään.Eduskunnaksi kutsuttu puolue-edustajisto hyväksyi pankkiyhdistyksen ja sen marionetin laatiman suunnitelman henkisestä kansanmurhasta rykäisemättä, mitään kyseenalaistamatta. Lähes 15.000 nöyryytettyä valitsi helpoimman ratkaisun. He tekivät itsemurhan. Loput puoli miljoonaa suomalaista kärvistelevät erilaisten sosiaalitukien varassa juuri ja juuri hengissä. Elämää se ei ole.

Koskisen valehtelu ja eduskunnan kyvyttömyys ovat maksaneet Suomelle jo satoja miljardeja ja tulevat maksamaan satoja miljardeja vielä vuosikymmeniä. Kansanterveys romutettiin, vanhukset kärrättiin kaatopaikalle, puolen miljoonan työttömyys puolitettiin elokuussa 1997 jakamalla todellinen työttömien määrä kahdella! Tavasta tuli virallinen työttömyyden määrittämistapa, jota yksikään rakkikoira missään aviisissa ei ole kyseenalaistanut. Tälläkin hetkellä maaliskuussa 2009 Suomessa on yli 400.000 työtöntä, vaikka virallinen luku on vain runsaat 180.000. Tilastokeskus laskee työttömiksi kortistolaisiksi vain ne jotka ovat päivittäneet työnhakukorttinsa mittauskuukauden aikana. Kun työvoimatoimistot jakavat yleisesti vuoden päivityksiä ja vielä yleisemmin puolen vuoden päivityksiä, esimerkiksi tammikuun 2009 tilastosta jäivät piiloon kaikki ne, joiden kortti päivitettiin helmikuun alun ja joulukuun lopun 2008 välisenä aikana! Lisälumeeksi keksittiin erilaisia aikuisten päiväkerhoja, joista työttömät joutuivat kotiin palatessaan hakemaan sosiaalitantoilta rahaa elämiseen. Todelliset työlliset eivät tarvitse sosiaalitukia.
Vanhanen ihmetteli Kalevalanpäivänä televisiossa, että 2006 laadittu operaatio ei sitten toteutunutkaan. Työttömät eivät työllistyneetkään. Kaikki täysipäiset sen tiesivät jo 2006. Ei suomalaisia orjuuteta, ei edes kuolemattoman Vanhasen käskystä.

Kaikki työmarkkinatukien korotukset ovat menneet viime vuosikymmeninä suoraan kuntien sosiaalitoimistoille. Silti Vanhasen klaani ja eduskunta huuhailee, että "kylläpä me taas autettiin työttömiä". Sosiaalitantat nimittäin vähentävät jokaisen korotussentin toimeentulotuista, jolloin työttömien elintaso ei ole noussut ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen! Kun tämän vääryyden oikaisemista tivattiin äskettäin eduskunnassa rahaministeri Jyrki Kataiselta, tämä vastasi, että kaikille rahaa nyt vain ei riitä! Eihän siihen rahaa tarvita jos sosiaalitantoille sanotaan, että työmarkkinatukien korotukset eivät saa vaikuttaa toimeentulotukea pienentävästi! Katainen on jo täydellinen typerys tai patologinen valehtelija, ehkä molempia.

Turun yliopistossa pro graduaan tehnyt Minna Dogan teki muutama vuosi sitten gradutyönään tutkimuksen, joka paljasti valtakunnalaajuisen petoksen. Suomeen perustettiin 2000-luvun alussa sosiaaliasiamiesten verkosto, jonka tehtävänä oli puolustaa sosiaalitukien saajien etuja virkavaltaa vastaan. Kului kuitenkin vain pari vuotta, kun sosiaaliasiamiehet oli käännytetty palkanmaksajiensa uskoon. Heitä kiellettiin kertomasta tuentarvitsijoille, mitä kaikkia tukia nämä ovat oikeutettuja saamaan. Oli säästettävä! Kysymyksiin, joihin alkuvuosina vastattiin edunsaajan etujen mukaisesti, on jo vuosikausia vastattu täysin päinvastaisesti. Sosiaalijohtajat huohottavat niskaan. Ellet tottele, siihen on aina tulossa jonossa sellaisia, jotka tottelevat.

Vaikka perustuslaki turvaa vapaan matkustusoikeuden kaikille suomalaisille kolmea tapausta lukuunottamatta, jopa valtakunnansyyttäjä kävelee lain yli. Työtön ei saa matkustaa! Perustuslaki kieltää matkustamisen vain niiltä, jotka yrittävät vältellä asevelvollisuutta tai oikeudenkäyntiä tai saamansa tuomion täytäntöönpanoa. Työvoimapelleilijöiden oma kieltopykälä on perustuslain vastainen, mutta ainoa jota hakataan on työtön.

Turhaan siis Vanhanen huhuilee Wall Streetiä. Pesköön ensin oman likapyykkinsä, jos se ylipäänsä on pestävissä muualla kuin valtakunnanoikeudessa. Sinne marssivat peräkanaa Koskinen, Aho ja Viinanen, eikä syyteoikeus ole vanhentunut 80-luvun valtiovarainministeriltä Erkki Liikaseltakaan tai markan kelluttajalta, 80-luvun pääministeriltä Harri Holkerilta.

Flegmaattisen masokistisen kansan on aika tormistautua muussakin kuin uraanikaivosten vastustamisessa. Henkisen kansanmurhan kolmannen sukupolven jälkeen tulevat neljäs ja viides sukupolvi, joille lankeaa hirmuinen lasku maksuun Jyrki Kataisen ja Matti Vanhasen kauhoessa vallan väärinkäyttölinnakkeensa setelipajassa.

Markku Rouhiainen
Lähettänyt Hornakka klo 9:51 0 kommenttia
Tilaa: Blogitekstit (Atom) Lukijat

Blogiarkisto
▼ 2009 (1)
▼ helmikuu (1)
Valehtelu ja kostonhimo ovat maan tapoja
Tietoja minusta
Hornakka
Tarkastele koko profiilia
Lähettänyt Hornakka klo 11:01 0 kommenttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti